Istuimen turvatyyny vaaleanharmaa vasen Citroën C2 C3 96462517ZQ 8216Q8

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96462517ZQ 8216Q8

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4859-L11_K18 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Istuinturvatyyny CITROEN C2 C3 autoihin
HZQ – ZEPHIR GREY
Kuljettajan istuin

Tarvitsetko luotettavan turvatyynyn Citroën C2 tai C3 autoosi? Olet löytänyt oikean paikan.

Tämä laadukas käytetty turvatyyny, joka on tarkoitettu vasemmalle kuljettajan istuimelle, on erittäin luotettava korvaava alkuperäinen osa. Se takaa turvallisuuden ja mukavuuden sekä normaalissa liikenteessä että odottamattomissa tilanteissa tiellä. Lisäksi vaaleanharmaa väri sopii täydellisesti Citroën C2- ja C3-autojen sisustukseen, mikä auttaa yhdistämään autosi toimivuuden ja esteettisen ulkonäön.

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Malli: Citroën C2, Citroën C3
  • Tuotekoodit: 96462517ZQ, 8216Q8
  • Muut numerot: HZQ – GREY ZEPHIR

Olitpa kokenut automekaanikko tai tee-se-itse-korjaaja, tämä kuljettajan istuimen turvatyyny on ihanteellinen valinta ajoneuvosi turvaominaisuuksien palauttamiseen. Turvatyynyt ovat keskeinen osa ajoneuvojen turvajärjestelmiä, ja niiden vaihdossa on huomioitava yksityiskohdat ja laatu. Tämä tuote on suunniteltu asennuksen helppoutta ja maksimaalista turvallisuutta ajatellen.

Jos etsit luotettavaa varaosaa parantamaan Citroën-ajoneuvosi turvallisuusominaisuuksia, tämä vasemman istuimen turvatyyny on täydellinen valinta. Muista, että jopa käytetyt osat voivat tarjota erinomaisen suorituskyvyn ja turvallisuuden, jos ne on valittu ja asennettu oikein. Älä jätä mitään sattuman varaan ja sijoita laatuun, joka takaa turvallisen matkustamisen sinulle ja läheisillesi.

Lisätiedot

Paino 1,4 kg (kilogramma)