Ikkunanlämmittimen ohjaus Citroën Berlingo II Peugeot Partner II 9644851077 6554AF

 12,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851077 6554AF

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5813-N16_K25a Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Takalasin lämmittimen säädin CITROEN BERLINGO II PEUGEOT PARTNER II

Etsitkö luotettavaa takalasin lämmittimen säädintä Citroën Berlingo II tai Peugeot Partner II autoosi? Tarjoamme aidon käytetyn osan, joka on ihanteellinen valinta toimimattoman tai vaurioituneen osan vaihtamiseen. Tämä ohjain on testattu huolellisesti ja se on täysin toimiva, mikä säästää paitsi rahaa myös uuden osan etsimiseen tarvittavaa aikaa.

Tämän ohjaimen asennus on melko yksinkertaista ja se voidaan tehdä itsenäisesti kotona perustyökalujen avulla. Tämä tekee siitä sopivan sekä asiantuntijapalveluille että tee-se-itse-tekijöille, jotka haluavat välttää korkeita palvelukustannuksia.

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: PSA
  • Malli: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II takalasin lämmittimen säädin
  • Tuotekoodit: 9644851077, 6554AF

Tämä säädin palauttaa takalasin lämmitystoiminnon, joka on ratkaisevan tärkeä huonoissa sääolosuhteissa, jolloin ajoneuvosi takalasi voi huurtua tai jäätyä. Selkeän ja sumuttoman näkyvyyden säilyttäminen on välttämätöntä turvallisen ajon kannalta, etenkin talvikuukausina.

Laatu ja luotettavuus ovat käytetyille autonosille avainasemassa, joten kaikki tarjottavat komponentit käyvät läpi perusteellisen tarkastuksen. Älä aliarvioi mitään ja alkuperäisen osan valitseminen varaosana on paras päätös autosi pitkän aikavälin tyytyväisyyden ja toimivuuden kannalta.

Ostamalla tämän ohjaimen et vain pidä Citroën Berlingo II tai Peugeot Partner II optimaalisessa kunnossa, vaan tuet myös kestävyyttä ja ekologiaa käyttämällä jo olemassa olevia komponentteja.

Käsittelemme tilauksesi erittäin huolellisesti ja nopeasti, jotta osa saapuisi nopeasti ja voidaan heti käyttää. Jos sinulla on kysyttävää asennuksesta tai yhteensopivuudesta ajoneuvosi kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)