Keskuslukitusohjain Citroën Peugeot 9644851477 6554W5

 15,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9644851477 6554W5

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5812-N15_K25 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Keskuslukitusohjain
Citroen Berlingo ja Peugeot Partner autoihin

Etsitkö luotettavaa käytettyä keskuslukitusohjainta Citroën- tai Peugeot-autoosi? Esittelemme sinulle keskuslukitusohjaimen, joka on ihanteellinen valinta Citroën Berlingo- ja Peugeot Partner -autojen omistajille. Tämä laadukas auton osa on suunniteltu vastaamaan täydellisesti annettujen mallien vaatimuksia ja varmistamaan niiden sujuvan toiminnan.

Keskuslukitusohjain on olennainen osa ajoneuvosi turvajärjestelmää. Sen päätehtävä on ovien lukkojen keskitetty ohjaus, mikä lisää auton mukavuutta ja turvallisuutta. Tällä nimenomaisella mallilla on suuri kysyntä luotettavuutensa ja pitkäikäisyytensä vuoksi. Tätä ominaisuutta arvostavat sekä automekaanikot että tee-se-itse-autojen omistajat.

Erityisesti Citroën Berlingo- ja Peugeot Partner -autoissa saatat kohdata tämän osan vaihdon tarpeen pitkäaikaisen käytön jälkeen tai sähkövian seurauksena. Helppo asentaa ja edullinen keskuslukitusohjain on ihanteellinen ratkaisu autosi pitämiseen huippukunnossa.

Tekniset tiedot:

  • Valmistaja: PSA (Peugeot Société Anonyme)
  • Malli: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Tuotekoodit: 9644851477, 6554W5

Keskuslukituskaukosäätimemme Citroënille ja Peugeotille on testattu ja tarkistamme sen toimivuuden huolellisesti varmistaaksemme tyytyväisyytesi. Valitse valikoimastamme osia, jotka paitsi lisäävät ajoneuvosi suorituskykyä, myös lisäävät sen turvallisuutta ja luotettavuutta. Osta tämä auton osa helposti ja kätevästi ja pidä autosi täydellisessä kunnossa!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)