Citroën Peugeot 6552Z7 Ikkunaohjain

 12,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6552Z7 6554W4

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2810-N5_K15a M2810 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ikkunan kytkimen ajuri CITROEN XSARA, XSARA PICASSO, XANTIA, BERLINGO PEUGEOT PARTNER

Etsitkö luotettavaa avustajaa Citroën- tai Peugeot-autosi sähköikkunajärjestelmän korjaamiseen? Käytettyjen autonosien valikoimamme sisältää Citroën Peugeot -ikkunansäätimen, joka varmistaa oikean toiminnan ja pidentää autosi käyttöikää entisestään. Taattu laatu ja toimivuus, tämä ikkunansäädin on ihanteellinen valinta automekaanikoille ja tee-se-itse-tekijöille, jotka etsivät luotettavaa korvaavaa alkuperäisosilleen.

Ikkunansäädin on välttämätön ajoneuvon sähköisten ikkunoiden oikealle toiminnalle, ja sen oikea toiminta on ratkaisevan tärkeää kuljettajien ja matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden kannalta. Normaalin kulumisen tai vikojen vuoksi tämä osa saattaa olla tarpeen vaihtaa, erityisesti vanhemmissa automalleissa. Ikkunaohjaimen vaihtaminen voi parantaa ikkunoiden yleistä toimivuutta ja välttää mahdolliset ongelmat niiden toiminnassa.

Tekniset tiedot
Valmistaja: Citroën, Peugeot
Malli: Citroën Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Berlingo, Peugeot Partner
Tuotekoodit: 6552Z7, 6554W4
Muut numerot: Ei määritelty
Tämä ikkunasäädin on yhteensopiva useiden Citroën- ja Peugeot-mallien kanssa, mikä takaa laajan käytön erityyppisten ajoneuvojen korjauksessa.

Käytetty auton osamme on testattu perusteellisesti parhaan mahdollisen toimivuuden ja käyttöturvallisuuden varmistamiseksi. Osta lasinsäädin luotettavalta jälleenmyyjältä ja varmista, että autosi toimii taas kuin uusi. Älä unohda, että käytetyt auton osat eivät ole vain kustannustehokkaita, vaan myös ekologisia vaihtoehtoja, jotka edistävät ympäristönsuojelua.

Jos haluat tilata tai lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan oikean osan autollesi. Meillä autosi on jälleen täydellisessä kunnossa!

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)