Oikean etuoven sähkölukko Citroën Berlingo 9136J4

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9136J4

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2344-AG12_K5a Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lukko keskuslukkoon
CITROEN Berlingo ja PEUGEOT Partner autoihin
Oikea etuovi – matkustaja

Luotettavien varaosien löytämisen autoosi ei tarvitse olla vaikeaa. Tämä oikeanpuoleinen etuoven sähköinen lukko on ihanteellinen valinta Citroën Berlingon ja Peugeot Partnerin omistajille, jotka etsivät laadukasta ja todistettua ratkaisua autonsa vaurioituneiden tai toimimattomien osien korjaamiseen tai vaihtamiseen. Lukko on suunniteltu asennettavaksi oikeaan etuoveen, joka on matkustajan puolella, mikä takaa korkean turvallisuuden ja mukavuuden sinulle ja matkustajillesi.

Keskuslukitus on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman hyvä yhteensopivuus mainittujen ajoneuvomallien kanssa. Se on suhteellisen helppo asentaa ja voi lisätä sekä autosi yleistä turvallisuutta että sen käyttömukavuutta. Jos sinulla on jo kokemusta vastaavista korjauksista, lukon vaihtamisen ei pitäisi olla sinulle ongelma. Muussa tapauksessa suosittelemme lukon asentamista ammattilaisen tehtäväksi.

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: Citroën, Peugeot
  • Malli: Citroën Berlingo, Peugeot Partner
  • Tuotekoodit: 9136J4
  • Muut numerot: 9136J4

Tarjoamamme lukko on testattu perusteellisesti, mikä takaa sen toimivuuden ja luotettavuuden pidempäänkin käyttöön. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja teknisistä tiedoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua ja varmistamme, että kokemuksesi tuotteidemme ostamisesta ja käytöstä on paras mahdollinen.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)