Turvatyyny oikea Citroën Peugeot 9644941877 HZF 8216V9

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9644941877 HZF 8216V9

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2864-AF4_K4 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oikea turvatyyny matkustajan istuimelle
Autoihin CITROEN BERLINGO II ja PEUGEOT PARTNER II

Etsitkö turvatyynyä luotettavalle kumppanillesi neljällä pyörällä? Matkustajan istuimen oikealla puolella oleva turvatyyny on olennainen osa turvallisuuden varmistamista onnettomuuden sattuessa. Tämä malli on suunniteltu erityisesti CITROEN BERLINGO II:lle ja PEUGEOT PARTNER II:lle ja takaa siten täydellisen yhteensopivuuden ja toimivuuden. Jos olet kokenut automekaanikko tai haluat korjata autosi itse, tämä osa on ihanteellinen valinta sinulle.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: PSA CITROEN PEUGEOT
Malli: CITROEN BERLINGO II, PEUGEOT PARTNER II
Tuotekoodit: 9644941877 HZF 8216V9
Muut numerot: lueteltu yllä olevissa tarroissa

Ammattilaisen tulee asentaa tämä turvatyyny oikean toiminnan ja turvallisuuden varmistamiseksi. Turvatyynyt ovat ajoneuvojen turvajärjestelmien avainkomponentteja, ja niiden rooli ihmishenkien suojelemisessa onnettomuuksissa on korvaamaton. Tämä osa on testattu huolellisesti, jotta se täyttää kaikki ongelmattoman asennuksen ja säästävän käytön standardit ja vaatimukset.

Sen lisäksi, että etumatkustajan oikeanpuoleinen turvatyyny CITROEN BERLINGO II:lle ja PEUGEOT PARTNER II:lle on erinomainen valinta turvallisuutesi kannalta, se myös varmistaa, että auto on jatkossakin kaikkien tieliikennesääntöjen mukainen. Älä jätä mitään sattuman varaan ja sijoita laadukkaisiin auton osiin, jotka pidentävät ajoneuvosi käyttöikää ja lisäävät ajomukavuutta.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)