Kolmas jarruvalo ja johtosarja Citroën Peugeot 6350AP

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6350AP

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5807-AH6_K21a Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kolmas jarruvalo johdinkappaleella malleihin CITROEN BERLINGO I II ja PEUGEOT PARTNER I II
Takaluukun päällä
Itse lamppujen toimivuutta ei taata

Tilaa kolmas jarruvalo johdotuksen kanssa, suunniteltu Citroën Berlingo I ja II sekä Peugeot Partner I ja II malleihin. Tämä osa on välttämätön ajoneuvosi paremman turvallisuuden varmistamiseksi huonon näkyvyyden tai vilkkaassa liikenteessä, kun se lisää jarrusignaalin näkyvyyttä muille tienkäyttäjille.

Tämä osa sijaitsee ajoneuvon takaluukussa, joten se on helposti saatavilla huoltoa tai vaihtoa varten. Tämän valon vaihtaminen on suhteellisen yksinkertaista, ja se-se-itse- tai ammattiautomekaanikko voi tehdä sen lyhyessä ajassa. Sijaintinsa ja toimintojensa vuoksi on tärkeää, että tämä osa on aina hyvässä teknisessä kunnossa täyttääkseen keskeisen roolinsa ajoneuvon passiivisen turvallisuuden varmistamisessa.

Huomaa, että itse lamppujen toimivuutta ei taata, joten suosittelemme niiden kunnon tarkistamista ajoneuvon valon asennuksen jälkeen ja tarvittaessa vaihtamista.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: PSA Citroën Peugeot
Malli: Citroën Berlingo I, II | Peugeot Partner I, II
Tuotekoodit: 6350AP
Muut numerot: Tietoja ei saatavilla

Tämä kunnostettu osa on erinomainen valinta kaikille Citroënin ja Peugeotin omistajille, jotka etsivät tehokasta, luotettavaa ja taloudellista ratkaisua alkuperäisen jarruvalon tilalle. Usean mallin yhteensopivuuden ja tarvittavien johtojen kapseloinnin ansiosta tämä tuote tarjoaa yksinkertaisuuden ja toiminnallisuuden, jota odotat varaosilta.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)