Vasen takaoven lukko Citroën Berlingo II 913763

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 913763

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5800-K5_KR14a Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vasemman takaoven keskuslukitus
CITROEN BERLINGO ja PEUGEOT PARTNER II autoihin mallivuodesta 2005

Etsitkö luotettavaa varaosaa autollesi? Citroën Berlingo II vasemman takaoven lukko on ihanteellinen valinta pitämään autosi turvallisena ja toimivana. Tämä käytetty osa on yhteensopiva Citroën Berlingo- ja Peugeot Partner II -mallien kanssa, mikä varmistaa sen korkean mukautuvuuden ja toimivuuden.

Tekniset tiedot:

  • Valmistaja: PSA Citroën Peugeot
  • Malli: Citroën Berlingo II, Peugeot Partner II
  • Tuotekoodit: 913763
  • Muut numerot: Osakoodi PSA-määritysten mukaan

Lukko on tarkoitettu vasempaan takaoveen ja se on suunniteltu erityisesti autoihin vuodesta 2005 eteenpäin. Sen päätarkoituksena on varmistaa ovien tehokas ja turvallinen lukitseminen ja lukituksen avaaminen, mikä on avainasemassa ajoneuvosi suojaamisessa luvattomalta sisäänpääsyltä. Koska tämä on käytetty osa, se on huolellisesti testattu kaikkien laatu- ja turvallisuusstandardien täyttämiseksi.

Keskuslukitus varmistaa, että ovet toimivat kunnolla, tuoden mielenrauhan ja turvallisuuden lisäksi mukavuutta jokapäiväiseen ajoneuvokäyttöön. Tätä osaa suositellaan mekaanikoille ja kotikorjaajille, jotka etsivät tehokasta ja edullista korvaavaa alkuperäisosia.

Pyrimme toimittamaan vain osia, jotka täyttävät tiukat laatu- ja luotettavuusstandardimme. Vasen takaoven lukko Citroën Berlingo II 913763 on siis ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät laatua kohtuulliseen hintaan ja samalla sietävät ajoneuvonsa luotettavuutta ja turvallisuutta.

Osta luotettavasti ja varmista, että ajoneuvosi on aina turvallinen ja täysin toimiva tällä testatulla ja hyväksytyllä autonosalla. Valitse Citroën Berlingo II vasen takaoven lukko ja saat laatua, johon voit luottaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)