Oven kahva musta Citroën Berlingo 9101J5 9101H7

 12,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9101J5 9101H7

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5254-AE3_K14a Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oikea etuoven kahva CITROEN BERLINGO ja PEUGEOT PARTNER I ja II
Väri musta

Etsitkö laadukasta varaosaa Citroën Berlingo- tai Peugeot Partner -autoosi? Musta ovenkahvamme on ihanteellinen valinta jokaiselle, joka tarvitsee luotettavan ja edullisen vaihtoehdon alkuperäiselle osalle. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti CITROEN BERLINGO- ja PEUGEOT PARTNER I ja II -malleille, mikä varmistaa täydellisen istuvuuden ja toimivuuden.

Kahvan asentaminen on suhteellisen yksinkertaista, ja sen voivat tehdä sekä edistynyt tee-se-itse-mies että asiantunteva automekaanikko. Tuotannossa käytetyt korkealaatuiset materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja kestävyyden normaalia kulumista vastaan. Riittävällä hinnalla saat tuotteen, joka palvelee sinua hyvin ja palauttaa ovesi alkuperäisen toimivuuden.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: Yhteensopiva Citroën, Peugeot kanssa
Malli: Citroën Berlingo, Peugeot Partner I ja II
Tuotekoodit: 9101J5, 9101H7
Muut numerot: Tämä osa voidaan vaihtoehtoisesti tunnistaa muissa luetteloissa nimellä 9101J5 tai 9101H7 hakusi ja yhteensopivuuden tarkistamisen helpottamiseksi.

Jos etsit luotettavaa ja edullista varaosaa ajoneuvosi oven korjaamiseen tai kunnostukseen, tämä musta ovenkahva on täydellinen valinta. Varaosillamme saat taatun laadun ja toimivuuden ilman kompromisseja.

Varmistamme nopeat toimitukset ja tarjoamme tarvittaessa asiantuntevaa tukea oikean osan valinnassa. Älä missaa mahdollisuutta palauttaa autosi jälleen täysin käyttökuntoon kanssamme!

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)