Oikea ulompi takaoven kahva Citroën Peugeot 9634932180 9101CF

 61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9634932180 9101CF

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4473-AF11_K17a Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oikea takaoven ulompi kahva CITROEN BERLINGO ja PEUGEOT PARTNER II
Vuoden 2005 mallista
Väri FXT- – BLACK CORNELIA

Etsitkö varaosia Citroën- tai Peugeot-autoosi? Esittelemme sinulle oikean takaoven ulomman kahvan, joka sopii Citroën Berlingo- ja Peugeot Partner II -malleihin valmistusvuodesta 2005 alkaen. Tämä osa on ihanteellinen valinta autosi korjaamiseen ja toimivuuden palauttamiseen, lisäksi houkuttelevana mustana värinä. Cornelia merkitty koodilla FXT.

Osan laadun ja eheyden takaa sen alkuperä PSA-valmistajilta, jotka ovat tunnettuja tarkkuudestaan ja luotettavuudestaan autotarvikealalla. Ulkokahva on suoraviivainen korvaaminen alkuperäiselle osalle ilman lisämuutoksia tai erikoistyökaluja asennukseen, mikä sopii ihanteellisesti omatoimiseen korjaukseen kotona tai työpajassa.

Tekniset tiedot
Valmistaja: PSA CITROEN PEUGEOT
Malli: CITROEN BERLINGO, PEUGEOT PARTNER II
Tuotekoodit: 9634932180, 9101CF
Muut numerot: Väri FXT – BLACK CORNELIA

Erityisen muotonsa ja suunnittelunsa ansiosta, jotka vastaavat alkuperäisiä vaatimuksia, tämä ulkoinen kahva varmistaa täydellisen yhteensopivuuden ja toimivuuden. Mikään ei ole parempaa kuin olla varma, että ostamasi osa sopii juuri niin kuin sen pitääkin. Ja kaikki tämä edulliseen hintaan, lisäksi mahdollisuus tehdä ostoksia nopeasti ja helposti suoraan kotoa käsin. Saat autosi näyttämään upealta ja toimimaan taas moitteettomasti tällä täydellisesti istuvalla takaluukun kahvalla!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg (kilogramma)