Oikean oven lukon yläosa Citroën Berlingo II 8726C9

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8726C9

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4446-AG9_K18a Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaapeliohjain oikean takaluukun lukolla
Yläsarana – käytetty
CITROEN BERLINGO:lle ja PEUGEOT PARTNER I:lle ja II:lle

Etsitkö luotettavia ja hyväksi havaittuja varaosia Citroën- tai Peugeot-autoosi? Tarjoamme käytetyn yläsaranan oikeanpuoleisen oven lukon, joka on täydellinen ratkaisu Citroën Berlingolle ja Peugeot Partnerille, ensimmäiselle ja toiselle sukupolvelle. Tämä osa on ihanteellinen valinta automekaanikoille ja tee-se-itse-korjaajille, jotka etsivät laadukasta korvaavaa alkuperäisosaa ilman, että heidän tarvitsee investoida uuteen.

Oven lukko on olennainen osa autosi turvallisuutta ja sen oikea toiminta on ratkaisevan tärkeää auton turvallisen käytön kannalta. Tarjouksemme ansiosta saat tämän osan nopeasti ja kohtuulliseen hintaan, jolloin voit pitää ajoneuvosi turvallisessa ja toimivassa kunnossa ilman turhia viivytyksiä.

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: PSA, Citroën Peugeot
  • Malli: Citroën Berlingo I & II, Peugeot Partner I & II
  • Tuotekoodit: 8726C9
  • Muut numerot: Listattu osa voidaan jäljittää sarjanumerolla 8726C9, mikä takaa yhteensopivuuden lueteltujen ajoneuvomallien kanssa.

Jos tilaat tämän käytetyn auton osan, varmistat ajoneuvosi toimivuuden ja turvallisuuden lisäksi myös kestävän kehityksen ja ekologisen ratkaisun, joka on yhä muodissa. Varmista, että Berlingo tai Partner pysyy toimintakunnossa luotettavan ja edullisen yläsaranan oikeanpuoleisen oven lukon avulla.

Muista, että myös käytetyt osat voivat tarjota korkeaa laatua ja pitkäaikaista luotettavuutta, varsinkin kun ne tulevat todistetuista lähteistä. Citroën Berlingon ja Peugeot Partnerin oikean siiven oven lukolla voit olla varma, että saat toimivan ja turvallisen tuotteen erinomaisessa teknisessä kunnossa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)