Servo Valeo Citroën Peugeot N102069N 6447TZ

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT N102069N 6447TZ

3 varastossa

Kuvaus

Lämmittimen servomoottori PEUGEOT 207 ja muihin CITROEN PEUGEOT malleihin

Etsitkö laadukkaita ja luotettavia varaosia Citroën- tai Peugeot-autoosi? Käytettyjen autonosien valikoimaamme kuuluu Valeo lämmittimen servomoottori, joka on ihanteellinen valinta Peugeot 207 malleihin ja muihin yhteensopiviin Citroën ja Peugeot malleihin. Tämä osa on ratkaisevan tärkeä autosi lämmitysjärjestelmän moitteettoman toiminnan kannalta, ja sen vaihto saattaa olla tarpeen toimintahäiriön sattuessa.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: Valeo
Malli: Peugeot 207, yhteensopiva tiettyjen Citroën- ja Peugeot-mallien kanssa
Tuotekoodit: N102069N, 6447TZ
Muut numerot: Sisällytä kaikki muut numerot, joista osa voidaan tunnistaa paremman tunnistamisen vuoksi.

Tämä auton osa on välttämätön ajoneuvosi lämmitysjärjestelmän asianmukaiselle toiminnalle ja sen sujuvalle toiminnalle kylminä kuukausina. Lämmittimen servomoottori varmistaa, että lämmin ilma jakautuu tehokkaasti auton ohjaamoon, mikä on välttämätöntä mukavuuden kannalta talviolosuhteissa ajettaessa. Jos sinulla on ongelmia lämmityksen kanssa, on suositeltavaa tarkistaa tämä osa ja vaihtaa se tarvittaessa.

Voit tarkistaa tämän osan sopivuuden ajoneuvoosi käyttämällä yllä olevia tuotekoodeja. Käyttämällä Valeon ensiluokkaisia materiaaleja ja tekniikoita voit olla varma, että tämä käytetty osa tarjoaa luotettavaa palvelua ja pitkäkestoista kestävyyttä.

Kun vaihdat servomoottoria, suosittelemme, että jatkat joko valtuutetussa huoltoliikkeessä tai, jos olet kokenut automekaniikka-alalla, voit suorittaa vaihdon itse noudattaen tarkasti teknisiä menettelyjä ja turvallisuusmääräyksiä. Ennen kuin vaihdat osan, tarkista osan yhteensopivuus ajoneuvosi kanssa.

Lisää ajomukavuutta myös kylmällä säällä lämmittimen servomoottorillamme. Tarkista tekniset tiedot ja hanki oikea osa ajoneuvoosi nyt!

Lisätiedot

Paino 0,4 kg (kilogramma)