Citroën Peugeot 96548606 6554QK Ikkunanhallinta

 20,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96548606 6554QK

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3638-AG9_K18 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Matkustajan lasinohjain CITROEN C3 PICASSO PEUGEOT 207
Tämä on käytetty osa, siinä saattaa olla käytön jälkiä, se on sähköisesti täysin toimiva osa.

Etsitkö luotettavaa ja laadukasta lasinsäädintä Citroën C3 Picasso tai Peugeot 207 autoosi? Meillä on sinulle ihanteellinen valinta käytetyn osan muodossa koodilla 96548606 6554QK. Tämä ikkunasäädin on tarkoitettu matkustajan puolelle ja vaikka se on jo käytössä, se takaa silti täyden toiminnan ajoneuvosi sähköjärjestelmässä. Se on käytännöllinen ja taloudellinen valinta automekaanikolle tai kodin yleismiehelle, joka haluaa pitää autonsa hyvässä teknisessä kunnossa ilman tarpeettoman suuria kustannuksia uusista osista.

Tekniset tiedot
Valmistaja: PSA
Malli: Citroën C3 Picasso, Peugeot 207
Tuotekoodit: 96548606, 6554QK
Muut numerot: n/a

Ikkunansäädin on yksi tärkeimmistä osista ajoneuvosi mukavan hallinnan kannalta. Sen ensisijainen tehtävä on mahdollistaa kätevä ikkunoiden säätö ilman fyysisiä toimenpiteitä. Tämän osan avulla saat takaisin matkustajan sivuikkunan säätimien täyden hallinnan ja luotat siihen, että osa toimii oikein autossasi. Säädintä asennettaessa on suositeltavaa varmistaa, että kaikki sähköliitännät on kytketty tiukasti ja turvallisesti, mikä takaa pitkän aikavälin luotettavuuden ja toimivuuden.

Tämä osa on ihanteellinen toistuviin vaihtoihin, jotka saattavat olla tarpeen sekä normaalin kulumisen että ikkunatoimintojen toistuvan käytön vuoksi. Jos korjaat autoasi itse, arvostat varmasti tämän osan yksinkertaisuutta ja voit aloittaa sen käytön heti.

Käsittele kappaletta varovasti sen toimivuuden ja esteettisen ulkonäön säilyttämiseksi. Vaikka tämä on käytetty osa, sen kunto ja toimivuus on testattu perusteellisesti vastaamaan odotuksiasi ja tarpeitasi. Älä unohda, että ikkunansäätimen säännöllinen tarkastus ja huolto voivat pidentää merkittävästi sen käyttöikää ja parantaa ajomukavuutta.

Ikkunasäätimellämme saat paitsi toimivan ja taloudellisesti edullisen ratkaisun, myös varmuuden siitä, että Citroën C3 Picasso tai Peugeot 207 on jälleen täysin toimintakunnossa. Älä odota, että vanha osa pettää, hanki tämä laadukas käytetty lasinsäädin ja nauti ajoneuvosi huolettomasta toiminnasta.

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)