Oikea takaoven lukko Peugeot 206 913886

 61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 913886 NFP

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6321-AG8_K5a Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Oikea takaoven lukko PEUGEOT 206
Suunnittelu ilman keskuslukkoa
Sivu matkustajan takana

Etsitkö luotettavaa ja laadukasta lukkoa Peugeot 206 -autosi oikeanpuoleiseen takaoveen? Juuri sinun tarpeisiisi tarjoamme käytetyn osan, joka sopii erinomaisesti alkuperäisen osan tilalle, testattua laatua ja toimivuustakuuta. Tämä lukko on suunniteltu Peugeot 206 -malleihin ilman keskuslukitusjärjestelmää ja se sijaitsee matkustajan puolella, joten se on ihanteellinen nopeaan ja helppoon vaihtoon.

Koska tämä on käytetty osa, voit odottaa optimaalisen hinnan ja laadun suhteen. Huolellisen tarkastuksemme ja testauksemme ansiosta voit luottaa ajoneuvosi pitkäaikaiseen luotettavuuteen ja häiriöttömään toimintaan.

Tekniset tiedot:

  • Valmistaja: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Malli: Peugeot 206
  • Tuotekoodit: 913886
  • Muut numerot: NFP

Tämä lukko on suunniteltu erityisesti Peugeot 206:lle ja sen asennus oikeaan takaoveen on yksinkertaista. Se on ihanteellinen omistajille, jotka pitävät manuaalisesta lukituksesta ja etsivät luotettavaa vaihtoa ilman tarvetta häiritä ajoneuvon sähköjärjestelmää. Lukko on testattu ja siinä on iän ja aiemman käytön mukainen normaali kuluminen, mutta sen toimivuus on täysin taattu. Käyttäjät arvostavat, kuinka helppoa osan asentaminen on ja kuinka ongelmaton se toimii.

Valitse tämä hyväksi havaittu ja edullinen oven lukko ja varmista sen luotettavuus ja pitkäikäisyys. Pidä Peugeot 206 turvallisena ja toimivana tällä laadukkaalla käytetyllä autonosalla.

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)