Käsinojan kuljettaja Citroën C5 8969XZ

 61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8969XZ kuljettaja NFP

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6838-AH9_K24 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Käsinojat CITROEN C5 I ja II, C8 PEUGEOT 807
VELUR AREA FABRIC – F402- FZJ- – GRAY ORAGE
VASEMMALLA ISTUMALLE – kuljettaja
Saattaa näkyä käytön jälkiä – on puhdistettava

Etsitkö luotettavaa korvaajaa kuluneelle käsinojalle Citroën C5:ssä tai uskotko Peugeot-autosi laadukkaisiin käytettyihin osiin? Tarjoamamme käsinoja on peräisin ensimmäisen ja toisen sukupolven Citroën C5:stä, ja se sopii myös Citroën C8- ja Peugeot 807 -malleihin. Tämä osa sopii erityisesti vasemmalle istuimelle – kuljettajan istuimelle, jota arvostat varmasti jokapäiväisessä ajossa.

Selkänojan materiaali on valmistettu korkealaatuisesta harmaasta Area-veluurikankaasta (F402- FZJ-), joka tarjoaa mukavuutta ja tyyliä yhdessä. Huolimatta siitä, että se on käytetty osa, se on säilyttänyt hyvän toimivuuden ja rakenteellisen lujuuden. Huomaa kuitenkin, että siinä saattaa olla merkkejä aiemmasta käytöstä, joten suosittelemme perusteellista puhdistusta ennen sen asentamista autoon.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: PSA Citroën Peugeot
Mallit: Citroën C5 I ja II, Citroën C8, Peugeot 807
Tuotekoodit: 8969XZ
Muut numerot: NFP

Käsinoja on avainelementti mukavuuden kannalta pitkillä ajomatkoilla ja parantaa kuljettajan turvallisuutta mahdollistamalla ergonomisemman asennon. Käsinojan oikea valinta ja laatu vaikuttaa siten epäsuorasti yleiseen väsymykseen ajon aikana ja parantaa keskittymiskykyä tiellä. Älä unohda tätä elementtiä, sillä sillä voi olla keskeinen rooli ajoneuvossasi.

Tällaiset käytetyt osat tarjoavat alhaisempien kustannusten edut säilyttäen samalla tärkeät toiminnalliset standardit. Automekaanikoille ja maallikoille, jotka päättävät korjata ajoneuvonsa itse, tämä osa on tehokas ja taloudellisesti järkevä ratkaisu. Uskomme, että käsinoja täyttää odotuksesi ja auttaa palauttamaan Citroën tai Peugeot mukavuuden.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)