Lukkosarja + 2 avainta Citroën C5 05-07 4162HE

 121,00

PSA CITROEN PEUGEOT 4162HE 4162FE NFP

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4999-AD17_K5a Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Lukkosarja – kuljettajan ovi, tankin korkki ja kytkinrasia sekä 2x avainta

Tarjoamme laadukkaita käytettyjä autonosia Citroen- ja Peugeot-merkeille. Tuotteemme on tarkoitettu automekaanikoille ja tee-se-itse-korjaajille, jotka etsivät luotettavia komponentteja ajoneuvoonsa. Tämän päivän tarjouksessa esittelemme lukkosarjan, joka on suunniteltu Citroën C5 -malleille vuosille 2005-2007. Tämä tuote sisältää lukot kuljettajan ovelle, polttoainesäiliön korkin ja virtalukon, ja se on täydellinen kahdella avaimella, mikä varmistaa, että sinulla on aina vara-avainta.

Lukitussarja on välttämätön, jotta ajoneuvosi pysyy turvassa ja luvattomalta pääsyltä. Osat testataan perusteellisesti ennen purkamista niiden täyden toimivuuden takaamiseksi. Koska nämä ovat käytettyjä osia, voit odottaa huomattavasti halvempaa hintaa uusiin osiin verrattuna ilman, että sinun tarvitsee tinkiä laadusta tai turvallisuudesta.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: PSA Citroën Peugeot
Malli: Citroën C5, vuosimallit 2005-07
Tuotekoodit: 4162HE, 4162FE
Muut numerot: NFP

Tämän lukkosarjan asennus on yksinkertaista ja se voidaan tehdä ilman erikoistyökaluja. Useimmissa tapauksissa lukkojen vaihto on helppoa ja nopeaa, varsinkin jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Lukko- ja avainsarjaa haetaan useammin tilanteissa, joissa alkuperäiset lukot ovat vaurioituneet tai ehkäisevänä toimenpiteenä avainten kulumisen tai katoamisen varalta.

Aina kun käännyt käytettyjen osien puoleen, saat todistettua laatua edulliseen hintaan painottaen toimivuutta ja turvallisuutta. Citroën C5 05-07 -lukkosarja on loistava valinta jokaiselle, joka etsii tehokasta ratkaisua ilman, että joutuisi käyttämään paljon rahaa uusiin osiin, mutta haluavat silti pitää ajoneuvonsa turvallisena ja toimintakunnossa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)