Oikea etuturvavyö Citroën C5 II 96480875XX 8974Y8

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96480875XX 8974Y8 NFP

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4786-AG23_K10a Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oikea etuturvavyö CITROEN C5 II
Matkustusvyö, väri FXX- – MUSTA

Oikean etuturvavyön vaihtaminen Citroën C5 II:ssa on keskeinen toimenpide ajoneuvon turvallisuuden takaamiseksi. Tämä laadukas käytetty turvavyö tuotantokoodeilla 96480875XX ja 8974Y8 on ihanteellinen niille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista vaihtoehtoa upouusille osille. Vyön musta väri sopii täsmälleen CITROEN C5 II -mallisarjan sisustukseen, mikä takaa esteettisen yhteensopivuuden autosi alkuperäiseen varusteluun.

Citroën-ajoneuvojen lukuisissa korjauksissa ja huolloissa tämäntyyppiset turvavyöt ovat usein kysyttyjä luotettavuutensa ja kulutuskestävyytensä vuoksi. Vanhan tai vahingoittuneen turvavyön vaihtaminen uudempaan käytettyyn osaan voi nostaa ajoneuvon turvallisuustasoa merkittävästi ilman suuria investointeja uusiin alkuperäisiin osiin.

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: Citroën
  • Malli: C5 II
  • Tuotekoodit: 96480875XX, 8974Y8
  • Muut numerot: NFP

Tämän turvavyön käyttöä suositellaan erityisesti Citroën C5 II -malliin, jossa se istuu täydellisesti ja varmistaa optimaalisen toimivuuden. Ammattilaisen tulee vaihtaa hihna oikean suuntauksen ja asennuksen varmistamiseksi parhaan turvallisuuden takaamiseksi. Vaikka näitä osia käytetään, jokainen osa tarkastetaan perusteellisesti ennen myyntiä, jotta asiakas voi olla varma niiden laadusta ja toimivuudesta.

Valitse tämä todistetusti, turvallinen ja edullinen turvavyö Citroën C5 II:lle ja varmista, että jatkat turvallisesti ajamistasi. Tarkka ammattitaito ja korkeiden laatustandardien noudattaminen tekevät tästä osasta erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavuutta ja turvallisuutta kohtuulliseen hintaan.

Lisätiedot

Paino 2,3 kg (kilogramma)