Sisätaustapeili Citroën C5 8149V8

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8149V8

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2990-AJ10_K6a Osastot: , , , , , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sisätaustapeili CITROEN C5 I ja II

Jos etsit luotettavaa ja laadukasta varaosaa Citroën C5:lle, tämä käytetty sisätaustapeili voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Tämä tuote, jonka alkuperäinen koodi on 8149V8, on täydellinen valinta ensimmäisen ja toisen sukupolven Citroën C5:een. Yhteensopivuuden ja omaperäisyyden ansiosta se varmistaa saumattoman integroinnin ajoneuvosi muihin järjestelmiin. Tarvittavan näkyvyyden varmistaminen ajoneuvon taakse on avainasemassa paitsi ajomukavuuden, myös erityisesti turvallisuuden kannalta.

Taustapeili on usein aliarvioitu, mutta erittäin tärkeä elementti kaikissa ajoneuvoissa. Sen ensisijainen tehtävä on tarjota hyvä ja laaja näkökenttä, mikä on välttämätöntä ajoneuvon turvalliselle taaksepäin ja sivuttain ajamiselle. Käytännössä tämä peili on alttiina vaurioille onnettomuuksissa tai huolimattomasti jään tai muun roskan poistamisessa. Siksi on tärkeää vaihtaa se mahdollisimman pian mahdollisen toimintahäiriön sattuessa, jotta autosi koko toimivuus ja turvallisuus säilyvät.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: PSA Citroën Peugeot
Malli: Citroën C5 I ja II
Tuotekoodit: 8149V8
Muut numerot: N/A

Tämän peilin asentaminen on yksinkertaista eikä vaadi erikoistyökaluja, mikä mahdollistaa helpon vaihtamisen kotona. Yleensä tarvitset vain sopivan ruuvimeisselin ja muutaman minuutin ajan. Suosittelemme kuitenkin, että kaikki ajoneuvon sähköasennukseen liittyvät käsittelyt suorittaa asiantuntija tai kokenut automekaanikko kaikkien osien oikean toiminnan varmistamiseksi.

Tämä osa on suunniteltu ja valmistettu täyttämään Citroën C5:n vaatimukset, joten voit olla varma, että sen vaihtaminen alkuperäiseen osaan on helppoa ja vaivatonta. Tilaa CITROEN C5 I ja II sisätaustapeili tänään ja varmista, että ajoneuvosi on varustettu luotettavilla komponenteilla, jotka lisäävät sen turvallisuutta ja mukavuutta tiellä.

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)