Citroën C5 etuikkunan käämitysmoottori 9649304080 9222AH

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9649304080 9222AH NFP

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4193-M23_K16a Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Oikean etuikkunan laskumoottori
Toisen sukupolven CITROEN C5 -autoihin
Sivu – matkustaja
Moottori, elektroninen ohjaus taustapeiliin – ilman sähköistä kallistusta autoon

Etsitkö luotettavaa vetomoottoria oikeanpuoleiseen etuikkunaan toisen sukupolven Citroën C5:een? Tarjouksemme sisältää laadukkaan käytetyn osan merkinnällä 9649304080 9222AH, joka vastaa tarkasti tarpeitasi. Tämä kappale on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja edullista korjausratkaisua ajoneuvoonsa.

Tämä latausmoottori testataan huolellisesti turvallisuus- ja suorituskykysyistä, jotta sen luotettava ja pitkäaikainen suorituskyky voidaan varmistaa ilman ongelmia. Tässä pyörässä on myös taustapeilin ohjauselektroniikka, joten voit käyttää sitä myös tähän tarkoitukseen, mutta ilman peilin sähköistä kallistamista autoon.

Ikkunanleikkurin moottori on usein kysytty osa, koska kelausmekanismit kuluvat yleensä säännöllisen käytön seurauksena. Tämän moottorin vaihtaminen voi parantaa huomattavasti ajoneuvosi mukavuutta ja toimivuutta. Vaihto on suhteellisen yksinkertainen, ja sen voi tehdä itse tai ammattilainen automekaanikko. On suositeltavaa tarkistaa aina niihin liittyvät sähköpiirit ja liitännät uuden moottorin häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: Citroën
Malli: C5 toinen sukupolvi
Tuotekoodit: 9649304080, 9222AH
Muut numerot: NFP

Jos omistat Citroën C5:n ja etsit luotettavaa varaosaa, joka vastaa suoraan alkuperäisiä teknisiä tietoja, tämä latausmoottori on oikea valinta. Varmista, että autosi on aina parhaassa mahdollisessa kunnossa todistetuilla ja tehokkailla autonosillamme.

*Tarkista, onko tämä osa yhteensopiva autosi kanssa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)