Citroën C5 etuikkunan käämitysmoottori 9649303980 9221AJ

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9649303980 9221AJ NFP

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4192-M24_K16a Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Laskettava sähkömoottori – vasen etuikkuna
Toisen sukupolven CITROEN C5 -autoihin
Kuljettajan puoli
Moottori, elektroninen ohjaus taustapeiliin – ilman sähköistä kallistusta autoon

Etsitkö etuikkunan moottoria toisen sukupolven Citroën C5:lle? Anna itsesi vakuuttua laadukkaasta käytetystä osastamme, joka on täydellinen korvaaja autosi alkuperäiselle osalle. Tämä kuljettajan puolella sijaitseva alasvetomoottori on suunniteltu erityisesti vasempaan etuikkunaan, mikä tarjoaa vaivatonta tekniikkaa. Ikkunan laskutoiminnon lisäksi moottorissa on myös elektroniikka taustapeilien ohjaamiseen, mutta ilman mahdollisuutta sähköiseen kallistukseen autoon.

Tämä auton osa ei ainoastaan lisää ajomukavuutta mahdollistamalla tehokkaan ikkunanhallinnan, vaan se lisää myös turvallisuutta peilien oikean toiminnan ansiosta. Valitse tämä todistetusti käytetty osa, joka on testattu perusteellisesti vastaamaan tarpeitasi ja Citroën-standardeja. Vaihtaminen on suhteellisen helppoa ja voit tehdä sen itse tai ottaa yhteyttä ammattilaiseen. Automekaanikot arvostavat erityisesti käytettyjen osiemme helppoa asennusta ja luotettavuutta.

Tekniset tiedot
Valmistaja: Citroën
Malli: C5 toinen sukupolvi
Tuotekoodit: 9649303980, 9221AJ
Muut numerot: NFP

Älä odota, kunnes olet tilanteessa, jossa ikkunasi eivät toimi kunnolla. Pidä Citroën C5 optimaalisessa kunnossa ja järjestä varaosat ajoissa. Meiltä ostaminen tarkoittaa taattua laatua edulliseen hintaan. Hanki tämä latausmoottori jo tänään!

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)