Kytkinlaatikko, oven lukko ja yksi avain Citroën Peugeot 4162EQ 4162EA

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 4162EQ 4162EA

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3965-K11_KR14a Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Virta-avain, kuljettajan oven lukko ja yksi avain
CITROEN PEUGEOT autoihin
Se on PEUGEOT 407:stä

Etsitkö luotettavia varaosia Peugeot- tai Citroën-autoosi? Tutustu käytettyjen autonosien valikoimaamme, jotka on läpikäynyt perusteellisen tarkastuksen ja ovat valmiita jatkokäyttöön. Tänään esittelemme sinulle Citroën- ja Peugeot-malleihin sopivan kytkinrasian kuljettajan oven lukolla ja avaimella. Tämä osa on ihanteellinen valinta ajoneuvosi lukitus- ja käynnistystoimintojen palauttamiseen.

Tämä auton osa poistettiin Peugeot 407 -mallista, mutta se on yhteensopiva useiden muiden molempien merkkien mallien kanssa. Annamme mielellämme pyynnöstä tarkat yhteensopivuus- ja käyttötiedot ajoneuvollesi. Oven lukkolaatikko on autosi turvallisuuden avainelementti ja sen asianmukainen toiminta on välttämätöntä ajoneuvon turvallisen käytön kannalta.

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: Citroën, Peugeot
  • Malli: Sopii pääasiassa Peugeot 407:lle
  • Tuotekoodit: 4162EQ, 4162EA
  • Muut numerot: N/A

Jokainen tarjoamamme osa on huolellisesti testattu ja takaamme sen toimivuuden. Asennus tulee tehdä pätevän automekaanikon tehtävänä varmistaakseen ajoneuvosi oikean johdotuksen ja toiminnan. Yleinen syy tämän osan vaihtamiseen on kuluminen tai alkuperäisen lukon vaurioituminen, mikä voi aiheuttaa ongelmia oven avaamisessa tai ajoneuvon käynnistämisessä. Tämän osan vaihtaminen voi parantaa merkittävästi mukavuuttasi ja turvallisuuttasi autoa käytettäessä.

Hanki tämä avainosa Citroën- tai Peugeot-ajoneuvoosi ja varmista, että autosi toimii edelleen moitteettomasti. Älä unohda, että ostamalla käytettyjä alkuperäisosia säästät paitsi rahaa, myös ympäristöä. Jos haluat lisätietoja saatavuudesta ja yksityiskohtaisista teknisistä tiedoista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)