Aurinkosuoja Peugeot 407 vasen 8143NZ

 30,00

Kuljettaja PSA CITROEN PEUGEOT 8143NZ

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3953-AA17_K29 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Aurinkosuoja PEUGEOT 407 valaistuksella ja peilillä
Kuljettajan puoli
Varjostin LAMA

Etsitkö luotettavia varaosia Peugeot 407 -autoosi? Esittelemme sinulle käytetyn aurinkosuojan integroidulla peilillä ja valaistuksella, joka on ihanteellinen valinta kuljettajan puolelle. Tämä osa tulee Peugeot 407:stä ja on loistava valinta jokaiselle, joka tekee omaa autonkorjausta tai automekaanikkoa, joka etsii laadukkaita autonosia edulliseen hintaan.

Aurinkosuoja ei ole vain käytännöllinen, vaan myös esteettinen lisä autosi sisustukseen. LAMA-näytön väri sopii helposti auton sisustukseen ja suojaa samalla tehokkaasti auringon häikäisyltä. Integroidun peilin ja valaistuksen ansiosta se tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja toimivuuden.

Tekniset tiedot

  • Valmistaja: PSA Citroen Peugeot
  • Malli: Peugeot 407
  • Tuotekoodit: 8143NZ

Tämä on alkuperäinen, alun perin Peugeot 407 -malleihin tarkoitettu varaosa, joka takaa yhteensopivuuden ja helpon asennuksen. Tukevuutensa ja kestävyytensä ansiosta tämä näyttö näyttää olevan vankka ja pitkäaikainen ratkaisu autollesi. Sille on ominaista korkea laatu, joka on tyypillistä alkuperäisille Citroen- ja Peugeot-osille.

Miksi valita käytetyt autonosat? Ne ovat edullisempia kuin uudet osat, mikä säästää rahaa laadusta tai toimivuudesta tinkimättä. Lisäksi osallistut kestävään kehitykseen ja ympäristönsuojeluun, sillä osien kierrätys ja uudelleenkäyttö vähentävät uuden tuotannon tarvetta ja siihen liittyviä luontovaikutuksia.

Jokainen osa tarkastetaan ja testataan huolellisesti, jotta varmistetaan täydellinen toimivuus ja turvallinen käyttö ajoneuvossasi. Joten ostamalla tämän käytetyn osan, saat tarvitsemasi laadun hintaan, jota arvostat.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)