Peugeot 407 vasemman ikkunan käämitysmoottori 9646594580 9221Z1

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9646594580 9221Z1 1137328125

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3920-M17_K16 M3920 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Käämimoottori vasemmalle etuikkunalle
PEUGEOT 407 autoihin
Moottori, elektroniikka taustapeilin ohjaamiseen sähköisellä kallistustoiminnolla autoon

Etsitkö luotettavaa vasen ikkunan moottoria Peugeot 407 autoosi? Tuotteemme on ihanteellinen ratkaisu vaurioituneen kelausmekanismin korjaamiseen tai vaihtamiseen. Tämä käytetty auton osa on testattu perusteellisesti ja on valmis asennettavaksi. Tällä moottorilla voit olla varma, että ikkunasi toimivuus palautuu täydellisesti.

Jos etsit tiettyä osaa, jonka saatavuus on rajoitettu, tämä ikkunanleikkurin moottori on suunniteltu erityisesti Peugeot 407 -malleihin, mikä varmistaa yhteensopivuuden ja helpon asennuksen. Alkuperäisen osanumeron käyttäminen varmistaa, että saat juuri sen, mitä tarvitset ajoneuvoosi.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: OEM Citroen Peugeot
Malli: PEUGEOT 407
Tuotekoodit: 9646594580, 9221Z1, 1137328125
Muut numerot: Listatut koodit ovat todellisia tuotetunnisteita, jotka takaavat sen oikean toiminnan ja yhteensopivuuden ajoneuvosi kanssa.

Ikkunannostimen moottori on tärkeä osa auton ikkunoiden kätevää käsittelyä. Yleisiä syitä tämän osan vaihtamiseen voivat olla moottorivika, mekanismin kuluminen tai elektroniikkavika, joka voi johtua pitkäaikaisesta käytöstä. Tarjottu moottori on testattu perusteellisesti ja se on täysin toimiva ja valmis tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä pitkään.

Tämä vasemmanpuoleinen ikkunanleikkurin moottori on ihanteellinen valinta automekaanikolle tai tee-se-itse-miehelle, joka etsii luotettavaa ja testattua ratkaisua Peugeot-ajoneuvon korjaamiseen. Erityisen muotoilunsa ja sähköpeilin taittamisen ansiosta tämä osa ei ole vain käytännöllinen, vaan myös esteettinen, mikä lisää ajoneuvosi mukavuutta ja arvoa.

Tarjoamme erityisesti Peugeot 407 malliin suunniteltua käytettyä sähkömoottoria vasemman etuikkunan laskemiseen Moottorin tehtävänä on ohjata vasenta etuikkunaa mukavasti ja virheettömästi sekä sähköisesti taittuvan peilin elektroninen ohjaus. Tämä moottori on ihanteellinen, jos etsit ajoneuvollesi varaosaa, joka täyttää alkuperäiset vaatimukset ja varmistaa pitkän aikavälin luotettavuuden ja toimivuuden.

Voit luottaa siihen, että tarjoamamme moottori on läpäissyt perusteellisen tarkastuksen ja on valmis asennettavaksi välittömästi. Tarjoamme sinulle ratkaisun, joka palauttaa tehokkaasti autosi ikkunan toimivuuden ja tarjoaa mukavan ja ongelmattoman käytön joka päivä.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: OEM Citroen Peugeot
Malli: PEUGEOT 407
Tuotekoodit: 9646594580, 9221Z1, 1137328125
Lisänumerot: Tämä osa sisältää tarkat tunnistuskoodit, jotka takaavat sen aitouden ja yhteensopivuuden ajoneuvosi kanssa. Tämän ansiosta voit olla varma, että tämä latausmoottori on täysin toimiva ja täyttää autosi tekniset vaatimukset.

Vasemman ikkunan moottorin oikean valinnan ansiosta saat paitsi täydellisesti Peugeot 407 -autoosi sopivan varaosan, myös varmuuden siitä, että korjaus on pysyvä ja tehokas. Moottorit vaihdetaan usein mekaanisen kulumisen, sähkökomponenttien vian tai vanhemman ajoneuvon toiminnan palauttamiseksi. Tarjottu tuote auttaa sinua pitämään autosi optimaalisessa käyttökunnossa.

Tilaa tämä todistettu ja luotettava latausmoottori jo tänään ja varmista, että Peugeot 407 toimii edelleen mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Tämä osa on loistava valinta ammattimaisten automekaanikkojen lisäksi myös tee-se-itse-tekijöille, jotka yrittävät pitää ajoneuvonsa parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)