Valonohjain Citroën Peugeot 96378815ZL 625386

 42,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96378815ZL 625386 NFP

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6553-K10_KR14a Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valojen, vilkkujen ja sumuvalojen säädin ohjauspyörän alla CITROEN PEUGEOT -autoihin
Se on PEUGEOT 607:stä

Etsitkö luotettavaa ja hyväksi havaittua valo-, suuntavilkku- ja sumuvaloohjainta Citroën- tai Peugeot-autoosi? Tarjoamme laadukkaan ja todistetusti käytetyn osan, joka on purettu Peugeot 607 autosta, mutta on yhteensopiva näiden merkkien eri mallien kanssa. Tämä ohjain on ihanteellinen niille, jotka etsivät varaosaa edulliseen hintaan, mutta eivät halua tinkiä alkuperäisten osien laadusta ja luotettavuudesta.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: PSA Citroën Peugeot
Malli: Peugeot 607
Tuotekoodit: 96378815ZL, 625386
Muut numerot: NFP

Tämä ohjauspyörän alla sijaitseva valonohjain suorittaa useita tärkeitä toimintoja – sen avulla voit helposti ohjata valoja, suuntavilkkuja ja sumuvaloja. Sen säännöllinen vaihto ei yleensä ole tarpeen, mutta toimintahäiriön sattuessa on tärkeää valita osa, joka takaa turvallisen ja mukavan ajon. Tarjouksemme ansiosta sinulla on mahdollisuus saada alkuperäinen osa, joka on tae kaikkien yllä olevien järjestelmien oikeasta toimivuudesta.

Jos polttimosi polttaa niitä usein tai sinulla on jokin muu tekninen ongelma, joka saattaa liittyä valonsäätimeen, tämän osan tarkistaminen ja mahdollisesti vaihtaminen ei haittaa. Tarjottu tuote on testattu perusteellisesti ennen purkamista ja se on hyvässä kunnossa, mikä takaa sinulle tyytyväisyyden ostokseesi.

Vaikka se olisi käytetty osa, varmistamme, että jokainen osa tarkastetaan huolellisesti ja testataan vastaamaan odotuksiasi ja teknisiä vaatimuksiasi. Kun ostat tämän osan, saat laatua kohtuulliseen hintaan ilman riskiä ostaa jälkimarkkinakomponentteja.

Olitpa ammattiautomekaanikko tai innokas tee-se-itse-mies, tämä valo-, suuntavilkku- ja sumuvaloohjain tarjoaa toimintoja, joihin voit luottaa. Tuotteemme avulla autosi voidaan jälleen kuljettaa turvallisesti yöllä tai huonolla säällä täysin toimivan valaistuksen ja opastimen avulla.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)