Dieselin lämpötila-anturi Citroën Peugeot 1922G4

 61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 1922G4

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4572-AF10_K14 M4572 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Polttoaineen lämpötila-anturi CITROEN- ja PEUGEOT-autoihin

Jos etsit luotettavaa ja todistettua polttoaineen lämpötila-anturia Citroën- tai Peugeot-autoihisi, tämä osa on juuri sinua varten. Tämä korkealaatuinen käytetty 1922G4 osa on ihanteellinen valinta palauttamaan autosi alkuperäinen toimivuus ja suorituskyky. Tämä anturi sopii erityisesti Citroën C5:n, Peugeot 406:n ja Peugeot 607:n kaltaisiin malleihin, ja se varmistaa tarkan dieselin lämpötilan mittauksen, mikä on ratkaisevan tärkeää moottorin oikean toiminnan ja polttoaineenkulutuksen optimoinnin kannalta.

Tämän anturin asennus on yksinkertaista ja se voidaan tehdä itse perustyökaluilla, joten se on ihanteellinen tee-se-itse- tai ammattimekaanikoille. Kestävänsä ja korkeita lämpötiloja kestävän anturinsa ansiosta se tarjoaa pitkän aikavälin luotettavuuden ja suorituskyvyn.

Tekniset tiedot:
Valmistaja: PSA CITROEN PEUGEOT
Malli: Citroën C5, Peugeot 406, Peugeot 607
Tuotekoodit: 1922G4
Muut numerot: Tarkista yhteensopivuus muiden mallien ja teknisten tietojen kanssa käyttämällä toimitettua tuotekoodia.

Tämän anturin ostajat voivat luottaa erinomaiseen lisäykseen työpajaansa, mikä tuo paitsi luotettavuuden myös lisää ajoneuvosi tehokkuutta. Jos olet korjaamo, joka ei halua maksaa liikaa uusista osista tai haluat korjata autosi itse, tämä käytetty auton osa tarjouksestamme on juuri sinua varten. Laita autosi taas ajoon huipputeholla edullisia, hyväksi havaittuja ja erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavien osien avulla.

Asiantuntevat teknikot tarkastavat jokaisen osan perusteellisesti ennen myyntiä sen täyden toimivuuden ja luotettavuuden varmistamiseksi. Investointi laadukkaaseen käytettyyn osaan voi siten olla taloudellisesti edullinen ja samalla ekologinen valinta. Älä odota ja palauta autosi toimivuus tämän luotettavan polttoaineen lämpötila-anturin avulla jo tänään!

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)