Peugeot 206 6552WQ Ikkunanhallinta

 18,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6554WQ 6552WQ

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4081-AE6_K17a M3358 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

PEUGEOT 206 lasinohjain

Etsitkö luotettavaa ja laadukasta lasinsäädintä Peugeot 206 autoosi? Esittelemme käytetyn mutta täysin toimivan lasinsyöttimen, joka on ihanteellinen ratkaisu viallisen osan vaihtoon tai varaosiksi korjauksiin. Tämä osa on loistava valinta ei vain automekaanikoille, vaan myös tee-se-itse-tekijöille, jotka haluavat korjata autonsa itse.

Ikkunansäädin on olennainen osa ajoneuvosi ikkunoiden kätevää ja turvallista käyttöä. Sen päätehtävänä on antaa kuljettajalle ja matkustajille mahdollisuus avata ja sulkea ikkunat ilman manuaalista toimenpiteitä, mikä edistää yleistä ajomukavuutta ja turvallisuutta. Tämäntyyppiset osat on suunniteltu erityisesti Peugeot 206 -malleille ja tunnetaan kestävyydestään ja pitkästä käyttöiästään. Tämä ikkunaohjain tarjoaa tarkan työn ansiosta erinomaisen yhteensopivuuden ja helpon asennuksen.

Tekniset tiedot
Valmistaja: Citroen Peugeot
Malli: Peugeot 206
Tuotekoodit: 6554WQ, 6552WQ
Muut numerot: 6552WQ

Osa saattaa vaatia säännöllistä tarkastusta ja puhdistusta sen moitteettoman toiminnan varmistamiseksi, erityisesti äärimmäisissä ilmastoissa. Laadukkaiden materiaalien ansiosta, joista lasinsäädin on valmistettu, voit olla varma, että tämän osan vaihtaminen parantaa ajoneuvosi ikkunoiden toimivuutta pitkällä aikavälillä.

Tämä tuote on käytetty, mutta se on testattu perusteellisesti sen täydellisen toimintakunnon varmistamiseksi. Tarjoamme sen houkuttelevaan hintaan, jonka ansiosta saat laadukkaan osan ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa suuria summia uusiin komponentteihin. Täydellinen niille, jotka etsivät tehokasta ratkaisua Peugeot 206:n ikkunajärjestelmän korjaamiseen tai palauttamiseen.

Ostamalla tämän ikkunansäätimen et saa vain laadukasta, hyväksi havaittua osaa, vaan säästät myös aikaa ja kustannuksia uusien osien ostamisessa. Voit luottaa tarjouksemme ja asiakaspalveluumme, joka on käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäapua sopivan auton osan valinnassa.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)