Liitäntä ilmaturbo Citroën Peugeot 2.2 HDI 0382R9

Ilmoita kun tuotetta on varastossa

 91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0382R9 NFP

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6601-AC8_K27 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Letku, turboputki välijäähdyttimeen PEUGEOT 406, 607 CITROEN C5 2.2 HDI 0382R9 merkitty turboilmaliitäntä on tarkoitettu 2.2 HDI-moottorilla varustettuihin Citroën- ja Peugeot-autoihin. Se on keskeinen osa moottorin turboahdinjärjestelmää, joka varmistaa paineilman syöttämisen turboahtimesta moottoriin.

Tekniset ominaisuudet:

  • Yhteensopivuus: Sopii erilaisiin Citroën- ja Peugeot-automalleihin, joissa on 2,2 HDI-moottori.
  • Materiaali: Valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät turboahtimen aiheuttamia korkeita lämpötiloja ja paineita.
  • Rakenne: Suunniteltu minimoimaan painehäviö ja maksimoimaan ilmavirran moottoriin.

Tehtävä:

Turboilmaliitännällä on tärkeä rooli moottorin suorituskyvyn optimoinnissa. Se mahdollistaa paineilman tehokkaan siirron turboahtimesta moottorin imusarjaan, mikä lisää palotilaan tulevan ilman määrää. Tämä johtaa parempaan polttoaineen palamiseen, suurempaan tehoon ja parempaan moottorin hyötysuhteeseen.

Edut:

  • Parempi suorituskyky: Tehokas paineilman syöttö parantaa moottorin suorituskykyä ja vastetta.
  • Luotettavuus: Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja kulutuskestävyyden.
  • Polttoaineen kulutuksen optimointi: Polttoaineen parempi palaminen auttaa optimoimaan polttoaineenkulutuksen ja vähentämään päästöjä.

Asennus:

Kun vaihdat tai asennat turboilmaliitäntää, on tärkeää varmistaa liitäntöjen asianmukainen sovitus ja tiiviys, jotta vältetään ilmavuotoja, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti moottorin suorituskykyyn. On suositeltavaa suorittaa asennus valtuutetussa huoltoliikkeessä tai pätevän teknikon avulla.

Suositus:

Aitojen jälkimarkkinaosien tai hyvämaineisten valmistajien osien käyttö on avainasemassa moottorin turboahdinjärjestelmän optimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden ylläpitämisessä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)